Порушення мотиваційно-смислової сфери у хворих на цукровий діабет - Буровська, Ірина (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2019)
Розглянуто психологічні дослідження, що розкривають сутність порушень мотиваційно-смислової сфери у хворих на цукровий діабет. Описано та проаналізовано основні параметри виникнення й розвитку цукрового діабету. Визначено особливості мотиваційно-смислової сфери у хворих на цукровий діабет. Окреслено перспективи подальших розвідок.
Keywords: мотиваційно-смислова сфера; цукровий діабет; хвороба; порушення; соматичне захворювання