Психологічний зміст та основні причини виникнення мобінгу серед дітей середнього шкільного віку - Величко, Марина (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2019)
Метою статті є аналіз проблеми виникнення мобінгу серед дітей підліткового віку та встановлення сутності причини його виникнення у шкільному середовищі, основних характеристик поняття, а також пошуку шляхів запобігання мобінгу.
Keywords: мобінг; шкільне середовище; агресор; жертва