Емоційна складова психологічного здоров'я сучасного студентства: до постановки проблеми - Кічук, Антоніна (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2019)
Представлено деякі результати проведеної аналітичної роботи, спрямованої на уточнення наукового статусу поняття "психологічне здоров'я особистості"; важливості емоційної складової здоров'я студентства у психологічній сфері.
Keywords: психічне здоров'я; психологічне здоров'я; студентство; емоції; почуття