Особливості психологічної підготовки майбутніх соціальних працівників до професійної діяльності - Лігоцький, Анатолій (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2019)
В статті досліджується проблема концептуалізації когнітивно-комунікативних та інформаційно-семіотичних вимірів психологічної підготовки майбутніх соціальних працівників до професійної діяльності як складне комплексне психічне утворення між компонентами якого існують стійкі функціональні залежності.
Keywords: психологічна підготовка; соціальні служби; соціальний працівник; професійна діяльність; форми соціальної взаємодії; умови розвитку особистості; психічні новоутворення