Розвиток фандрайзингу як технології соціальної роботи в Україні - Шатило, Юлія; Громова, Олександра (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2019)
Висвітлено теоретичний аналіз наукової літератури із проблем використання фандрайзингу як технології соціальної роботи в сучасній Україні. Неприбуткові організації фактично виконують функцію соціальних посередників-реалізаторів соціальних ідей і програм, тобто вони діють між державою, комерційними фірмами і громадянами. Це все свідчить про важливість всебічного розвитку даного сектора економіки і для держави, і для бізнесу, і для суспільства.
Keywords: фандрайзинг; неприбуткові організації; технологія соціальної роботи