Вплив дитячих страхів на толерантність дорослої людини - Потонська, Ольга (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2020)
Розкрито вплив дитячих страхів на толерантність дорослої людини. Методики: авторська анкета-опитувальник до- слідження дитячих страхів; Шкала толерантності до неоднозначності декількох типів стимулів MSTAT-I; Новий опитува- льник толерантності до невизначенності НТН. Виявлено: класифікацію та кількісні параметри дитячих страхів; страхи соціального походження пов'язані з толерантністю до невизначенності.
Keywords: інтолерантність; стереотипізація; страх; толерантність до невизначеності