Суб'єктивні смисли переживання самотності людей, що живуть із ВІЛ - Дмитрук, І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2018)
Здійснено аналіз переживання самотності людей, що живуть із ВІЛ, як екзистенційної категорії та як складової спектра інших їхніх почуттів і переживань. Розглянуто проблему стигматизації, самостигматизації та ізоляції, а також на основі проведеного дослідження розкрито суб'єктивні смисли, які люди, що живуть із ВІЛ, вкладають у поняття самотності.
Keywords: люди, що живуть із ВІЛ; самотність; семантичний диференціал; ізоляція; суб'єктивні смисли; стигматизація