Психологічна культура особистості у кризовому суспільстві - Когут, Олександра (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2017)
Стаття присвячена дослідженню моделей адаптації особистості у кризовому суспільстві в аспекті розвитку психо- логічної культури особистості.
Keywords: світогляд; внутрішній конфлікт; соціальний невроз; мотиви; духовні цінності; смисли; переживання; ідеї; гармонічний розвиток; навички соціальної поведінки; особистісний ріст; рефлексивне мислення; нерефлексивне споглядання