Комунікативна толерантність та задоволеність міжособистісними стосунками у процесі гендерної соціалізації молодих жінок - Ловчинська, Тетяна (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2017)
У статті здійснено теоретико-методологічний аналіз феномену гендерної соціалізації, розкрито специфіку психологічних особливостей взаємозв'язку комунікативної толерантності та задоволеності міжособистісними стосунками у процесі гендерної соціалізації молодих жінок, а також викладено результати емпіричного дослідження щодо виявлення домінантних зв'язків між рівнем комунікативної толерантності та задоволеністю міжособистісними стосунками молодих жінок.
Keywords: гендерна соціалізація; комунікативна толерантність; задоволеність міжособистісними стосунками