Теоретичний аспект формування іміджу та соціалізації майбутніх педагогів дошкільних навчальних закладів - Сопова, Дана (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2017)
У статті на підставі аналізу наукових джерел розкривається сутність поняття "імідж", розглядаються педагогічні аспекти формування професійного іміджу та соціалізації майбутнього педагога дошкільного навчального закладу.
Keywords: соціалізація; імідж; професійно-педагогічний імідж; педагог; вихователь; особистість; дошкільний заклад; студентоцентроване навчання