Емпірична модель дослідження історичного покоління через призму продуктів фото- та кіно-мистецтва - Фетісова, Катерина (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2017)
Дана стаття присвячена побудові емпіричної моделі дослідження поняття історичної особистості через призму продуктів фото- та кіномистецтва. В даному аспекті ми визначаємо контекст розуміння поняття історичне покоління та історична особистість, розгляд продукту мистецтва як відображення певної схопленої реальності. В статті наведена модель для побудови емпіричного дослідження.
Keywords: історичне покоління; історична особистість; відображення реальності; продукт фото- та кіномистецтва