Релігійність як чинник соцально-психологічної адаптації - Чанчиков, Ілля (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2017)
Стаття присвячена з'ясуванню сили зв'язку між релігійністю та соціально-психологічною адаптацією. Проаналізовано підходи різних вчених щодо визначення категорії "релігійності". Автор акцентує увагу на тому, які саме складові релігійності можуть покращити соціально-психологічну адаптацію.
Keywords: релігійність; соціально-психологічна адаптація; особистість