I pede fausto – факультет психології! - Данилюк, І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2018)
У статті представлено історію розвитку, досягнень та основних напрацювань факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Представлено основні історичні витоки, названо головних видатних діячів та видатних професорів факультету історії та сьогодення. Представлено основні напрямки роботи та стратегічне спрямування факультету у найближчому майбутньому. Представлено основні досягнення та успіхи факультету як на сьогоднішній день так і в історичному розвитку.
Keywords: факультет психології; Київський національний університет імені Тараса Шевченка; історія психології; психологія в Україні