Сучасний стан розвитку соціальної психології в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка - Коваленко, А. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2018)
Представлено аналіз сучасного стану розвитку вітчизняної соціальної психології. На підставі порівняння стану розвитку соціальної психології в Росії та в Україні виокремлено головні напрямки, відмінності у тематиці досліджень та окреслено перспективи їх розвитку. Подано головні напрями соціально-психологічних досліджень на кафедрі соціальної психології.
Keywords: соціальна психологія; предмет; напрями досліджень; перспективи досліджень