Актуальні проблеми організації соціальної роботи осіб, яких було притягнено до кримінальної відповідальності - Світлана Дєніжна; Ганна Сінотова (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2016)
У даній статті розглянута проблематика соціальної роботи з особами, котрі відбували кримінальне покарання в місцях позбавлення волі та були притягнуті до кримінальної відповідальності. Проаналізовано характерні проблеми соціальної роботи осіб, яких було притягнено до кримінальної відповідальності. Надано правове та методичне забезпечення соціального супроводу осіб, яких було притягнено до кримінальної відповідальності.
Keywords: соціальна робота; кримінальне покарання; засуджені; місця позбавлення волі