Психологічний аналіз агресивної поведінки засуджених - Сергій Завадський (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2016)
У статті аналізуються агресивна поведінка засуджених в умовах соціальної ізоляції. Розглядається аналіз причин і чинників, що зумовлюють виникнення і прояв агресивної поведінки у засуджених.
Keywords: адаптація; агресивна поведінка; середовище засуджених; тюремний статус; корекція; поведінка; конфліктність