Використання мистецтва як допоміжного інструменту консультативного процесу соціального працівника та психолога - Анна Іващенко (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2016)
У статті розглянута актуальність використання мистецтва, як допоміжного інструмента у консультуванні. Визна- чені психологічні підходи до розуміння мистецтва, продуктів творчості та творчого процесу. Описані критерії використання клієнт-центрованої терапії на основі експресивних мистецтв. Представлений приклад використання твору мистецтва у роботі з груповою динамікою.
Keywords: інструменти консультування; продукти творчості