Діяльнісний підхід у розробці технології авторських проективних карт "Герої і Лиходії" - Анастасія Кунцевська (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2016)
У поданій статті наведено методологічний аналіз авторської технології структурно-рольових проективних карт "Герої і Лиходії". Автор наводить основні категорії діяльнісного підходу і розглядає можливості використання метафори в психологічній практиці.
Keywords: діяльнісний підхід; проективні карти; метафора