Контроль над соціальними послугами громадянського суспільства - Валентина Санжаровець; Марія Панченко (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2016)
Громадянське суспільство має бути активним, контролювати здійснення соціальних послуг, тому що воно є замовником якісної соціальної роботи. Вибір фахової соціальної допомоги клієнтами соціальної роботи допоможе подолати негативні наслідки на місцевому рівні в українському суспільстві. Нагальним є потреба у створенні недержавних соціальних служб, які можуть конкурувати на ринку соціальних послуг.
Keywords: соціальні послуги; соціальні служби; громадянське суспільство; соціальна політика