Соціально-психологічні особливості темпорального потенціалу лідерів соціальних проектів - Радіон Свинаренко,; Антоніна Рудська, (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2016)
У статті розглядаються ключові соціально-психологічні особливості темпорального потенціалу лідерів соціальних проектів. Показано, що різним типам лідерства в соціальних проектах (спрямованим на дію, взаємодію і розвиток) імпліцитно притаманний відповідний темпоральний потенціал.
Keywords: лідерство; соціальні проекти; синхронізація