Система оптимізації формування у студентів здатності до самостійного життєвого вибору - Еліна Алієва (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2015)
У даній статті представлені: структура здатності до самостійного життєвого вибору, методи діагностики цієї здатності, а також результати експериментального дослідження проблеми формування у студентів здатності до самостійного життєвого вибору; розглянуто, яким чином впливають соціальні і психологічні чинники на формування цієї здатності; обґрунтовано та доведено ефективність застосування системи оптимізації формування у студентів здатності до самостійного життєвого вибору.
Keywords: здатність до самостійного життєвого вибору; психологічні і соціальні чинники; система оптимізації формування у студентів здатності до самостійного життєвого вибору