Особливості підтримки соціальної активності людей похилого віку - Олена Піонтківська (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2015)
Статтю присвячено розгляду особливостей підтримки соціальної активності людей похилого віку. Нагальність дослідження обумовлена тим, що питання підтримки та розвитку соціальної активності людей похилого віку є актуальним, але недостатньо дослідженим. У статті проаналізовані основні підходи до визначення соціальної активності особистості та визначені можливі шляхи підтримки соціальної активності саме у людей похилого віку.
Keywords: соціальна активність особистості; суспільна активність; похилий вік