Участь жінок у суспільному та політичному житті: перспективи та перешкоди - Антоніна Рудська, (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2015)
У статті розглядається актуальність вдосконалення релізації гендерної політики в Україні. Проаналізовано механізми залучення жінок обіймати керівні посади. На прикладі Фінляднії показано, як участь жінок у суспільному житті забезпечується законодавчим шляхом.
Keywords: гендер; гендерні квоти; жінки