Партнерські стосунки як чинник розвитку корпоративного волонтерства - Олена Чуйко, (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2015)
Стаття розкриває теоретичні та прикладні засади впровадження корпоративного волонтерства в практику благочинної діяльності. Висвітлюються результати дослідження, спрямованого на з'ясування особливостей процесу побудови партнерських стосунків між бізнес-компаніями та недержавними організаціями в практиці корпоративного волонтерства.
Keywords: корпоративне волонтерство; благодійність; недержавні організації (НДО); бізнес-компанії; партнерство