Психологічні особливості динаміки ціннісно-смислових орієнтацій курсантів в процесі соціалізації - Васильєв, С.; Андрущенко, А. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
Розглядаються психологічні особливості динаміки ціннісно-смислових орієнтацій в процесі соціалізації в умовах навчання в вищому навчальному закладі. Актуалізується визначення смислових пріоритетів як результату рефлексії ціннісно-смислової сфери і індикатору рівня зрілості особистості.
Keywords: ціннісно-смислові орієнтації; курсант; смисловий пріоритет; соціалізація