Моральність як складова економічної культури особистості студентської молоді - Лавренко, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті розглядаються поняття моралі, моральності, "людини економічної", економічної культури, її зв'язок з моральністю особистості. Представлено дані емпіричних досліджень з даної проблеми.
Keywords: мораль; моральність; особистість; людина економічна; економічна культура