Соціально-психологічні особливості економічної соціалізації особистості в пубертатний період - Некіпєлова, А. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті розглянуті основні підходи до розуміння процесу економічної соціалізації особистості в пубертатний період, а також соціально-психологічні детермінанти входження підлітка у світ економіки.
Keywords: економічна соціалізація; підліток; світ економіки; соціально-психологічна сутність