Соціалізація обдарованих дітей: проблеми та перспективи дослідження - Козирєва, М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
В даній статті розглядаються особливості соціалізації як такої, проблеми та особливості її проходження обдарованими дітьми. Нами було виділено та розглянуто основні проблеми соціалізації обдарованих дітей та проведено аналіз даних аспектів з метою розробки подальшого напряму дослідження даної проблематики.
Keywords: особистість; соціалізація; обдарованість; комунікація; розвиток; суспільство; референта соціальна група; індивідуальний стиль діяльності