Психодіагностичний підхід до безпеки психосоматичного здоров'я студентів - Корнієнко, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У представленій статті приводяться індивідуально-психодіагностичні дані досліджень 2006-2009 рр. психосоматичного здоров'я студентів-дівчат (375 осіб) та юнаків (311 осіб) трьох факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка: психології, соціології, радіофізики.
Keywords: безпека; психодіагностика; підтримання