Потреби дітей-сиріт в сфері соціальної інтеграції та працевлаштування - Лазаренко, В.; Луб'яна, К. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
В статті презентовані результати дослідження потреб дітей-сиріт у соціальній інтеграції та працевлаштуванні, а також форм роботи соціальних інститутів, які надають допомогу громадянам в скрутних життєвих ситуаціях.
Keywords: діти-сироти; соціалізація; соціальна інтеграція; працевлаштування