Професійне становлення жінки як чинник її адекватної самооцінки - Одінцова, В. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У даній статті розглядається вплив професійного становлення на самооцінку жінки, а також різні підходи до визначення поняття "кар'єра", її типологія зарубіжними і вітчизняними авторами. Викладено результати дослідження впливу типу кар'єри на самооцінку жінок.
Keywords: професійне становлення; самооцінка жінки; тип кар'єри