Особливості реалізації соціальної творчості в сучасних практиках протесту - Фадєєва, І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті розглянуто проблеми реалізації соціальної творчості в сучасних практиках протесту в українському суспільстві, запропонований авторський підхід до визначення поняття "соціальна творчість", дана характеристика протесту як формі соціальної творчості, описані класичні та новітні практики протестування в Україні.
Keywords: соціальна творчість; протест; практики протестування; деривація; ціннісні експектації