Гендерна ідентифікація як чинник гармонізації соціальних відносин та життєвого простору особистості - Фалько, Н. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті розглядаються психологічні механізми гендерної ідентифікації. Аналізуються підходи до подолання гендерних стереотипів. Досліджується вплив гендерної ідентифікації на гармонізацію соціальних відносин.
Keywords: гендер; гендерна ідентифікація; гендерний стереотип