"Асоціальна соціалізація" як джерело системної моральної девіації соціуму - Зелінський, М.; Невідома, Я. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
В статті розглядаються проблеми буття людини на різних рівнях соціалізації. Акцентується увага на необхідності під- вищення духовно-моральних засад розвитку суспільства, як запоруки успішності соціально-економічних перетворень в країні.
Keywords: соціалізація; морально-духовний розвиток; стан сучасного суспільства; соціальні зміни; девіації