Взаємодія в батьківській сім'ї як чинник спрямованості фінансової поведінки - Чигир, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті розглядаються особливості міжособистісної взаємодії в батьківській сім'ї як чинника формування типу еко- номічної спрямованості молодої людини, зокрема, для скнари, поміркованого типу та марнотрата.
Keywords: фінансова поведінка; спрямованість фінансової поведінки; міжособистісна взаємодія в батьківській сім'ї; скнара; поміркований тип; марнотрат