Особливості соціалізації кандидатів на військову службу у Збройних Силах України - Числіцька, О.; Кузьменко, М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2014)
У статті розглядаються особливості соціалізації кандидатів на військову службу в Збройних Силах України. Здійснюєть- ся аналіз їх психологічного вивчення, виявляються фактори, що впливають на рівень розвитку соціалізації особистості.
Keywords: соціалізація; Збройні Сили України; моральна нормативність