Особистісний потенціал як основа професійної діяльності медичних працівників - Москальова, Алла; Василига, Ольга (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2019)
У статті здійснено теоретичний аналіз різних підходів до вивчення поняття "особистісний потенціал" особистості як психологічного феномену. З’ясовано специфіку професійної діяльності медичних працівників за умов реформування медичної галузі. Визначено роль особистісного потенціалу у професійній діяльності медичних працівників. Виявлено психологічні особливості особистісного потенціалу медичних працівників та їхній вплив на професійну діяльність.