Жадібність як чинник сімейних та організаційних конфліктів - Трофімов, Андрій; Скрипка, Анастасія (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2020)
Досліджено особливості жадібності як чинника сімейних і організаційних конфліктів людини. Виявлено зв’язки жадібності з показниками, які відображають сімейні й організаційні конфлікти, побудовано концептуальну модель. Апробовано тренінг щодо зменшення виявлень жадібності, який показав свою ефективність. Підтверджено необхідність актуалізувати дії, спрямовані на створення теоретичних концепцій, розробку спеціалізованих розвиваючих тренінгів і програм щодо зменшення виявлень жадібності як чинника сімейних і організаційних конфліктів.