Психологічні дослідження мотиваційно-смислової сфери у хворих на цукровий діабет - Буровська, І. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2018)
Виокремлено головні напрями дослідження психологічних особливостей осіб, хворих на цукровий діабет. Проведено те- оретичний аналіз сучасних психологічних досліджень мотиваційно-смислової сфери у хворих на цукровий діабет. Описано особливості мотиваційно-смислової сфери осіб, хворих на цукровий діабет. Окреслено перспективи подальших розвідок.