Плейбек-театр у системі соціалізації та ресоціалізації особистості - Дергач, М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2018)
Розкриваються особливості плейбек-театру як психодраматичної техніки, здійснюється аналіз існуючої на сьогодні практики використання плейбек-театру в системі соціалізації та ресоціалізації.