Діагностика психологічних особливостей емоційної компетентності студентів-медиків у процесі професійної підготовки - Лазуренко, О. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2018)
Визначено модель і логіку емпіричного дослідження. Представлено схему побудови експериментального дослідження психологічних особливостей емоційної компетентності. Наведено загальну характеристику досліджуваних. Обґрунтовано програму констатувального етапу дослідження, його методику. Презентовано результати констатувального експерименту. Зроблено висновок, що розвиток емоційної компетентності студентів медичних вишів можна формувати, упроваджуючи у науково-виховний процес спецкурси, навчально-розвивальні тренінгові програми.