Гендерні особливості переживання психотравмуючих ситуацій військовослужбовцями в ході ресоціалізації в посттравматичний період - Прищепа, М. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2018)
Присвячено аналізу відмінностей у сприйманні стресових і психотравмуючих ситуацій та їх впливу на особистісні зміни між чоловіками й жінками, які брали участь у бойових діях і які перебували поза зоною військового конфлікту в період ресоціалізації.