Психологічна культура особистості у кризовому суспільстві - Когут, Олександра (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2017)
Стаття присвячена дослідженню моделей адаптації особистості у кризовому суспільстві в аспекті розвитку психо- логічної культури особистості.