Психологічна характеристика мікросоціальних чинників інтернет-залежної поведінки підлітків - Прокопович Євгеній; Пільгук, Наталія (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2017)
Психологічна характеристика мікросоціальних чинників інтернет-залежної поведінки підлітків. У статті представлені результати емпіричного дослідження мікросоціальних (психологічні проблеми, викликані найближчим соціальним оточенням) факторів інтернет-залежної поведінки підлітків.