Особливості самооцінки підлітків в умовах проживання в зоні АТО - Шальнєва, Поліна (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2017)
У статті розглянуто проблему самооцінки під впливом стресу, а саме проживання в зоні проведення антитерористичної операції, а також особливості вибору певних механізмів психологічного захисту та копінг-стратегій. Було виявлено два фактори стресостійкості та один фактор стресогенності.