Дослідження процесу інформальної соціалізації у різновидових групах - Мілютіна, К. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2018)
Стаття присвячена визначенню поняття та типологізації варіантів інформальної соціалізації та емпіричному дослідженню цього явища на прикладі спілкування у різновидових групах. Було виявлено, що рівень задоволеності життям та соціальної підтримки вищий в осіб, які були успішними і відповідальними власниками домашніх улюбленців. Розглянуто систему чинників інформальної соціалізації та перспективи її дослідження.