Ключові аспекти технологізації соціально-психологічної роботи у діяльності соціального працівника з використанням соціального кіно - Марія Мурадханян (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2016)
Статтю присвячено висвітленню можливостей використання соціального кіно як інструменту соціальної роботи. Виділено основні клієнтські групи, проблеми яких висвітлені у соціальному кіно. Виокремлено цільову аудиторію для соціально-психологічної роботи з використанням соціального кіно та основні функціональні задачі соціального кіно, форми та способи його використання як інструменту роботи з кожною аудиторією.