Життєві цінності подружжя як чинник задоволеності шлюбом - Алла Коваленко; Євгенія Балика (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2015)
Проаналізовано рівень задоволеності шлюбом у подружніх парах. Виявлено відмінності у життєвих цінностях чоловіків і жінок. Підтверджено гіпотезу про зв’язок між задоволеністю шлюбом та життєвими цінностями шлюбних партнерів.