Порівняльний аналіз особливостей інтуїції осіб математичного та гуманітарного спрямування - Аліна Лобанова (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2015)
У статті представлено результати емпіричного дослідження розвитку інтуїції особистостей математичного та гуманітарного спрямування. На основі порівняльного аналізу визначено спільні та відмінні риси для двох груп, враховуючи характеристики їх мисленнєвих процесів.