Структура суб’єктивного соціального благополуччя особистості - Т. Данильченко (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Психологія, 2015)
Стаття присвячена висвітленню підходів (соціологічного та психологічного) до визначення структури суб’єктивного соціального благополуччя. Автор пропонує власний погляд на ключові елементи даного феномену.